Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

AJÁNDÉK 16GB SD KÁRTYA! E-cam M88 fedélzeti egység, navigációval, kamerával, nyomkövetéssel M88

Ár:
54.990 Ft (43.299 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. március 27.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
MOST AJÁNDÉK 16Gb-os MEMÓRIAKÁRTYÁVAL. Egyedülálló fedélzeti egység, amelybe SIM-kártya helyezhető, így bárhonnan bármikor élőképet kaphat az autó kamerájáról! 4g-s. Navigálhat vele, tolatókameraként is használhatja, miközben klasszikus két kamerás autós kameraként is funkcionál.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Élő kép az autó első és hátsó kamerájáról bárhonnan a telefonjára

 

Ezzel az egyedülálló fedélzeti egységgel bárhonnan szemmel tarthatja az autót. A kamera a behelyezett SIM kártya segítségével ( a SIM kártyának képesnek kell lennie adatforgalom bonyolítására) az internetre továbbítja a képet így azt ön a megfelelő applikáció segítségével bárhonnan megnézheti. A kamera dupla azaz az első fő kamera mellet egy másodlagos kisebb kamerával is rendelkezik amelynek a képét szintén meg tudja nézni. A kamera nem csak élőképet sugároz hanem közben a behelyezett Micro SD kártyára rögzíti is a képet. Fényképet vagy videót is készíthet az aktuális élő képről.

 

GPS modul hogy azt is lássa hol az autó éppen

A kamerához tartozik egy GPS modul, amelynek a segítségével pontosan képes a pozíciójának a maghatározására, amit Ön a mobiltelefonján meg tud nézni bárhonnan. Emellett navigálásra is használhatja hiszen android rendszerű, így bármilyen navigációs program telepíthető rá.

A felszerelése és működése

A fedélzeti egységet a műszerfalra kell helyezni, a mellékelt két oldalas ragasztókkal rögzíthető. A kijelző lecsukható ha nem használják. A szivagyújtótól kapja az áramellátást, amikor az autó elindul akkor bekapcsol. Ha a rendszer elindult és az akkumulátorában van töltés akkor a következő leálláskor alvó módba kerül, amíg az akkumulátorban van feszültség. Alvó módból a gyújtás ráadásakor azonnal indul, mindössze pár másodperc alatt.

A kamera ha belehelyeznek egy adatkerettel rendelkező SIM kártyát akkor bekapcsolás után csatlakozik a hálózatra és az internetre. A telefonjára feltelepített Car Assist vagy a Car Assist Go (angol nyelvű) applikáció segítségével tud csatlakozni a kamerához bárhonnan, (tehát nem kell az autó közelében tartózkodnia). Az applikáció ingyenes, nem szükséges előfizetés sem.

Mindeközben a kamera a behelyezett micro SD kártyára rögzíti az eseményeket folyamatosan (első és hátsó kamerát is).

Az applikáció segítségével a következő adatokat kapja meg:

- Élő kép az első és a hátsó kameráról,

- pillanatfelvétel az első és a hátsó kameráról,

- 5 másodperces mozgó kép letöltése az első és a hátsó kameráról,

- az autó aktuális pozíciójának megjelenítése, 

- riasztások küldése a telefonra: ha elindul az autó vagy ha parkolás közben rezgést észlel.

Képek az applikációból:   

Navigáció, WIFI, FM transzmitter, Bluetooth kapcsolat

Az android rendszerre, bármilyen navigációs alkalmazást telepíthet, ha van a készülékben SIM kártya akkor akár online navigációt is mint pl. a Google maps, vagy a Waze. A beépített FM transzmitter továbbítja a hangokat a rádió hangszóróira, így a navigáció utasításait onnan hallhatja. Nem csak a navigációs hangokat hanem akár zenét is hallgathat a rádión keresztül. A telefonja Bluetoothon tud kapcsolódni az egységhez.

Tolató kamera funkció

Az egységhez tartozó másodlagos kamera 5,5m-es kábellel rendelkezik. Felszerelheti a hátsó szélvédőre, így amellett hogy folyamatosan rögzíti a hátsó forgalom képét, tolató kameraként is funkcionál ha beköti a tolató lámpára. Amint hátramenetbe kapcsol megjelenik a kamera képe a monitoron.

 

 

 

Mi van a csomagban?

1 db eCam m88 autós kamera,és fedélzeti egység

1 db szivargyújtó töltő

1 db másodlagos kamera 5,5m kábellel

1 db GPS modul

1 db 16 Gb-os Kingstone micro sd kártya

 

 

 

 

 

 

 

Dupla kamera Van
Felbontás Full HD 1920x1080pixel
GPS Modul Külső csatlakoztatható
Látószög 150fok
Navigáció Van
Max. SD kártya amit kezelni tud 32Gb
WIFI funkció Van