Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Autós Kamerák

Az legtöbb autós kameránkat be lehet szerelni különösebb szaktudás nélkül is. Ehhez ezen a linken talál segítséget: Kamerák beszerelése. Amennyiben inkább szakemberre bízná, vagy olyan kamerát választ amelyiknél erősen ajánlott is a szakember, akkor az alábi térképen választhat beszerelő partnereink közül. A kiválasztott műhelyre kattitntva láthatja az elérhetőségeket és a beszerelés tájékoztató árát. FIGYELEM ezek az árak csak tájékoztató jellegű körülbelüli árak. A pontos árat a helyszínen állapítja meg a szerelő!

Full HD autós kamerák Full HD autós kamerák
A Full HD felbontású autós kamera ma már minimum követelménynek számít. Ennél gyengébb felbontású kamerát nem szabad vásárolni. Az ilyen kamerák már részletgazdag képet rögzítenek amin lehetővé válik például rendszám leolvasása is. A felbontáson túl a kamera képfeldolgozó chipje és az optika minősége még nagyban befolyásolja a képminőséget.
4k felbontású autós kamerák 4k felbontású autós kamerák
Minimum Szuper HD 2560x1440 pixel felbontású autós kamerák A szuper HD felbontású autós kamera jobb felbontással rendelkezik mint a Full HD kamerák. Ezáltal részletgazdagabb képet rögzítenek, a többi autó rendszáma, táblák feliratai jobban és meszebbről leolvashatóak.
Rendezés:
Nézet: