Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
 4g-s Nyomkövetős autós kamera JIMI JC400

Szakértő telefonszám

Nem tud dönteni? Vagy segítség kell a nálunk vásárolt kamera beüzemeléséhez, vagy beállításához?

Hívja szakértőnket aki segít a választásban, vagy akár a beüzemelésben ha elakadt.

                                 06708814116

 

 

Telefonon is rendelhet

 

Telefonon is leadhatja rendelését :   06 70 674 98 89

 

4g-s Nyomkövetős autós kamera JIMI JC400

Ár:
139.900Ft (110.157Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 17.
Szállítási díj: Ingyenes

4G-s Autós kamera - Egyedülálló autós kamera, amelybe SIM-kártya helyezhető, így bárhonnan bármikor élőképet kaphat az autó kamerájáról a telefonjára illetve azt is láthatja, hogy hol van az autója pontosan.

Dupla kamerás, - Az egyik változatában az első kamera előre néz a másik az utasteret látja. A másik változatnál az első kamera szintén előre néz, illetve a másodlagos kamera hátsó kamerákaként funkcionál. Nem csak élő képet kaphat az autóból hanem a pozícióját is látja és riasztásokat is küldhet a telefonra.

FULL HD felvétel - 1920x1080 pixeles első és 1280 x 720 pixeles belső kamera

Értesítést küld a telefonra - Ha nekikoccannak parkolás közben az autónak akkor értesíti a telefonján.

Személyautóba, kisteherautóba, és nagy teherautókba, kamionba - Külön tartozék tartók segítségével bármilyen szélvédőre feltehető

Fuvarozó cégeknek teszt kamera lehetőség- Szeretne ilyen kamerát az autóiba de előtte kiróbálná. Lehetőség van egy teszt kamera ideiglenes felszerelésére, így kipróbálhatja. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön telefonon vagy az alábbi email címen: info@autos-kamera.hu

Cikkszám: jc400
Menny.:db

Leírás

 

Élő kép és hang az autó első és hátsó kamerájáról bárhonnan a telefonjára

Ezzel az egyedülálló kamerával bárhonnan szemmel tarthatja az autót. A kamera a behelyezett SIM kártya segítségével ( a SIM kártyának képesnek kell lennie adatforgalom bonyolítására) az internetre továbbítja a képet így azt ön a megfelelő applikáció segítségével bárhonnan megnézheti. A kamera dupla azaz az első fő kamera mellet egy másodlagos kisebb kamerával is rendelkezik amelynek a képét szintén meg tudja nézni. A másodlagos kamera feltehető hátra hogy a hátsó forgalmat vegye fel. A kamera nem csak élőképet és hangot sugároz hanem közben a behelyezett Micro SD kártyára rögzíti is a képet. Kétirányú a hangátvitel, azaz az applikáción keresztül Ön is beszélhet amit a kamera hangszórója közvetít. Fényképet vagy videót is készíthet az aktuális élő képről.

A kamera nem fogyasztja az internetet csak ha éppen online nézi, vagy vészhelyzeti videót tölt fel az internetre. Ezért akár egy 1Gb-os feltöltős adatkártya is elég lehet.

Zárható SIM és SD kártya

Amennyiben alkalmazottja vezeti az autót, feltehet a kamerára egy kis zárható adaptert amely megakadályozza, hogy hozzáférjen az sd és a SIM kártyához.

Parkolásvédelem

Amennyiben a parkolás közben koccanást észlel a kamera akkor értesítést küld a telefonjára és felveszi mi történt, amit képes a felhőbe azaz az internetre feltölteni.

3 és 4g Mobil hálózatokra tud csatlakozni

A kamera mobil hálózaton keresztül tud az internetre csatlakozni, ezen keresztül tud ön a telefonjára élőképet küldeni illetve a nyomon követni tudja hogy hol az autó.

GPS modul hogy azt is lássa hol az autó éppen

A kamerába beépített GPS modul van, amelynek a segítségével pontosan képes a pozíciójának a maghatározására, amit Ön a mobiltelefonján meg tud nézni bárhonnan.

Külsö kiegészítő akkumulátor

A csomag része egy kis külső akkumulátor amely képes kb. 2 órát üzemeltetni a kamerát ha az akkumulátorról leválasztanák.

A kamera felszerelése és működése

Ezt a kamerát kétoldalas ragasztóval lehet rögzíteni a szélvédőre. A kamera maga levehető egy mozdulattal a vékony műanyag lapról ami a szélvédőre van ragasztva. A kamera nem rendelkezik belső akkumulátorral ezért be kell kötni az autó akkumulátorára. Erre azért van szükség, hogy folyamatosan tudjon üzemelni, ezt saját akkumulátorról nem lehetne megoldani. Ha az akku feszültsége leesik akkor a kamera lekapcsol így nem meríti le az akkumulátort. Napi használat mellet ez nem okoz gondot az autó akkujának, ha több hétre leállítja az autót akkor érdemes a kamerát lekapcsolni.

A kamera ha belehelyeznek egy adatkerettel rendelkező SIM kártyát akkor bekapcsolás után csatlakozik a hálózatra és az internetre. A telefonjára feltelepített Car matrix  (angol nyelvű) applikáció segítségével tud csatlakozni a kamerához bárhonnan, (tehát nem kell az autó közelében tartózkodnia) akkor is ha áll az autó és nincs gyújtáson. Az applikáció ingyenes, nem szükséges előfizetés sem. 

Lehetőség van a car-matrix.com weboldalon részletesebb adatokat kapni a kameráról illetve flotta menedzselésre is van lehetőség. A weboldal funkcióit kipróbálhatja ha a bejelentkező oldalon a DEMO feliratra kattint. A weboldal használata előfizetéshez kötött havi 2000 Ft+ áfa. A kamerához 3 hónap ingyenes használatot adunk.

A car-matrix weboldalon elérhető főbb funkciók:

- Térképen láthatja az autó aktuális helyzetét, sebességét, és mozgását, valamint hogy jár-e a motor.

- Beállíthat egy kört amiből ha kimegy az autó akkor jelzést küld önnek.

- Riasztást kérhet motor indításra, vagy előre beállított sebesség túllépés esetén

- Statisztikai adatokat kap 1 hónapra visszamenőleg, a megtett utakról, megállások idejéről, hosszáról, indítások számáról, átlagfogyasztásról, vagy akár a vezetői magatartásról., sebesség túllépések száma ideje. Visszajátszhatja a megtett utakat térképen.

Mindeközben a kamera a behelyezett micro SD kártyára rögzíti az eseményeket folyamatosan (első és hátsó kamerát is).

A telefonos applikáció segítségével a következő adatokat kapja meg :

- Élő kép az első és a hátsó kameráról,

- Pillanatfelvétel az első és a hátsó kameráról,

- 5 másodperces mozgó kép letöltése az első és a hátsó kameráról,

- az autó aktuális pozíciójának megjelenítése, 

- riasztások küldése a telefonra: ha elindul az autó vagy ha parkolás közben rezgést észlel, vagy ha elhagyja az előre beállított zónát

- Értesítési beállítások

Képek az applikációból:     

Mi van a csomagban?

1 db JIMI JC400 kamera

1 db hátsó kamera

1 db bekötő kábel szett

1 db 5,5m-es hosszabbító kábel hátsó kamerához

1 db ragasztható rögzítő

Szerszámok felszereléshez

Relé olajpumpa megszakításhoz

1 db sos gomb.

Használati utasítás

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 03. 13.
Azért vásároltam ezt a terméket mert nekem fontos volt az online elérés az autóhoz.
Pár nap használat után azt mondom hogy bárkinek merem javasolni. A kiszolgálás is és a termék is tökéletes.