Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

e-CAM JC100 nyomkövetős autós kamera

Ár:
62.900 Ft (49.528 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. április 24.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Egyedülálló autós kamera, amelybe SIM-kártya helyezhető, így bárhonnan bármikor élőképet kaphat az autó kamerájáról! Dupla kamerás, az egyik kamera előre néz a másik az utasteret látja. Nem csak élő képet kaphat az autóból hanem a pozícióját is látja és riasztásokat is küldhet a telefonra.

 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Próbálja ki élőben!

Lehetőség van arra, hogy ezt a kameránkat élőben kipróbálja anélkül, hogy bárhova el kellene mennie. Mivel a kamera élőképet tud sugározni az internetre, ezért elég ha megadja az email címét, pedig elküldjük, hogy milyen applikáció segítségével tud a telefonja segítségével rácsatlakozni a kamerára és mikor. Hetente több alkalommal fél-1 órára biztosítunk ilyen lehetőséget. Ha szeretné megnézni, akkor az alábbiakban adja meg az email címét. A részleteket emailben fogjuk elküldeni:


Élő kép és hang az autó első és belső kamerájáról bárhonnan a telefonjára

 

Ezzel az egyedülálló kamerával bárhonnan szemmel tarthatja az autót. A kamera a behelyezett SIM kártya segítségével ( a SIM kártyának képesnek kell lennie adatforgalom bonyolítására) az internetre továbbítja a képet így azt ön a megfelelő applikáció segítségével bárhonnan megnézheti. A kamera dupla azaz az első fő kamera mellet egy másodlagos kisebb kamerával is rendelkezik amelynek a képét szintén meg tudja nézni. A kamera nem csak élőképet és hangot sugároz hanem közben a behelyezett Micro SD kártyára rögzíti is a képet. Kétirányú a hangátvitel, azaz az applikáción keresztül Ön is beszélhet amit a kamera hangszórója közvetít.Fényképet vagy videót is készíthet az aktuális élő képről.

Mobil hálózatokra tud csatlakozni

A kamera mobil hálózaton keresztül tud az internetre csatlakozni, ezen keresztül tud ön a telefonjára élőképet küldeni illetve a számítógépes platformon nyomon követni tudja hogy merre jár. 

GPS modul hogy azt is lássa hol az autó éppen

A kamerába beépített GPS modul van, amelynek a segítségével pontosan képes a pozíciójának a maghatározására, amit Ön a mobiltelefonján meg tud nézni bárhonnan.

1920x1080 Max. felbontás

 

4 db infra LED 

 

   

 

 

140 fokos látószög

   

 

 Élőkép és nyomkövetés

SIM kártya kezelés

   

 Max. 128 GB-os micro sd

kártyát kezel

   

 

Ciklikus felvétel

Törli a kártyát ha megtelik

   

 

Hang rögzítés

 

    Jó éjszakai felvétel 
   

 

MOV formátumú video 32 Gb-ra 6,5 óra 

fér a legnagyobb felbontáson

   Beépített GPS

 

A kamera felszerelése és működése

Ezt a kamerát kétoldalas ragasztóval lehet rögzíteni a szélvédőre. A kamera maga levehető egy mozdulattal a vékony műanyag lapról ami a szélvédőre van ragasztva. Ez a kamera nem rendelkezik belső akkumulátorral ezért be kell kötni az autó akkumulátorára. Erre azért van szükség, hogy folyamatosan tudjon üzemelni, ezt saját akkumulátorról nem lehetne megoldani. Ha az akku feszültsége leesik akkor a kamera lekapcsol így nem meríti le az akkumulátort. Napi használat mellet ez nem okoz gondot az autó akkujának, ha több hétre leállítja az autót akkor érdemes a kamerát lekapcsolni.

A kamera ha belehelyeznek egy adatkerettel rendelkező SIM kártyát akkor bekapcsolás után csatlakozik a hálózatra és az internetre. A telefonjára feltelepített Car matrix  (angol nyelvű) applikáció segítségével tud csatlakozni a kamerához bárhonnan, (tehát nem kell az autó közelében tartózkodnia) akkor is ha áll az autó és nincs gyújtáson. Az applikáció ingyenes, nem szükséges előfizetés sem. 

Lehetőség van a car-matrix.com weboldalon részletesebb adatokat kapni a kameráról illetve flotta menedzselésre is van lehetőség. A weboldal funkcióit kipróbálhatja ha a bejelentkező oldalon a DEMO feliratra kattint. A weboldal használata előfizetéshez kötött havi 2000 Ft+ áfa. A kamerához 3 hónap ingyenes használatot adunk.

A car-matrix weboldalon elérhető főbb funkciók:

- Térképen láthatja az autó aktuális helyzetét, sebességét, és mozgását, valamint hogy jár-e a motor.

- Beállíthat egy kört amiből ha kimegy az autó akkor jelzést küld önnek.

- Riasztást kérhet motor indításra, vagy előre beállított sebesség túllépés esetén

- Statisztikai adatokat kap 1 hónapra visszamenőleg, a megtett utakról, megállások idejéről, hosszáról, indítások számáról, átlagfogyasztásról, vagy akár a vezetői magatartásról., sebesség túllépések száma ideje. Visszajátszhatja a megtett utakat térképen.

Mindeközben a kamera a behelyezett micro SD kártyára rögzíti az eseményeket folyamatosan (első és hátsó kamerát is).

A telefonos applikáció segítségével a következő adatokat kapja meg :

- Élő kép az első és a hátsó kameráról,

- Pillanatfelvétel az első és a hátsó kameráról,

- 5 másodperces mozgó kép letöltése az első és a hátsó kameráról,

- az autó aktuális pozíciójának megjelenítése, 

- riasztások küldése a telefonra: ha elindul az autó vagy ha parkolás közben rezgést észlel, vagy ha elhagyja az előre beállított zónát

- Értesítési beállítások

Képek az applikációból:     

Mi van a csomagban?

1 db e-CAM JC100 kamera

1 db bekötő kábel

1 db ragsztható rögzítő

Használati utasítás

 

 

 

 

 

 

 

Dupla kamera Van
Felbontás Full HD 1920x1080pixel
GPS Modul Beépített
Látószög 140fok
Max. SD kártya amit kezelni tud 128Gb
Sim kártya kezelés és nyomkövetés Van
WIFI funkció Van