Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Autós kamera Blog

Autós kamerákkal kapcsolatos hasznos információk, hogyan működnek, hogyan szereljük be, melyik a megfelelő választás nekünk.
2018. 11. 14. 13:36:42

Milyen kamerát vegyek?

A legtöbb ember miután valamilyen kétes szituációba kerül az utakon akkor kezd el gondolkodni azon milyen autós kamerát vegyen. Vagy akkor amikor egy jóakaró hetente végig húzza egy kulccsal az autó oldalát. A legszerencsésebb eset amikor nyaralás előtt úgy gondolja, hogy felvenné az utat mert várhatóan szép tájakon visz keresztül.

2018. 09. 27. 10:21:21
Gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon jogszerű-e az autós kamerák használata Magyarországon, és ha igen akkor milyen esetben használható fel a felvétel és milyen módon, hogy azzal ne sértsünk törvényt. A másik fontos és gyakori kérdés, hogy elfogadják-e bizonyítékként a felvételt a hatóságok.
2018. 07. 06. 15:11:10

Sajnos manapság elég gyakori, hogy jóakarók, szomszédok vagy csak simán részegek kárt tesznek az utcán parkoló autókban. Ami pedig még gyakoribb és szinte minden autós találkozik vele előbb, vagy utóbb, az pedig az, amikor a parkolóban hagyott autónkon keletkezik kisebb, nagyobb sérülés, anélkül, hogy egy betétlapot vagy telefonszámot hagyna az elkövető a szélvédőnkön.

2018. 07. 06. 15:02:36

Ebben a cikkben szeretnénk segítséget adni azoknak akik nem használtak még autós kamerát és nem tudják elképzelni, hogy hova tennék, hogyan kap áramot a készülék anélkül, hogy mindenfelé madzagok lógnának.