Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Youtube videók

Szakértő telefonszám

Nem tud dönteni? Vagy segítség kell a nálunk vásárolt kamera beüzemeléséhez, vagy beállításához?

HÍVJA SZAKÉRTŐNKET 

Segítünk a kamera kiválasztásában és beüzemelésében is!

06 70 8814 116

 

Telefonon is rendelhet

 

Telefonon is leadhatja rendelését :   06 70 674 98 89

 

Magyar menüs, Ember felismerős, Motoros (2Mp) WIFI-s Kültéri megfigyelő kamera E-cam d5 (Tuya APP)

Ár:
17.900Ft (14.094Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Motoros Kültéri WIFI-s kamera-Ez a kamera alkalmas arra, hogy éjjel, nappal felvételeket készítsen, motoros, így a telefonos applikáció segítségével elforgathatja. Bárhonnan élőképet kaphat a kameráról az interneten keresztül, felteheti bejárati ajtó fölé, folyosóra vagy bármilyen kültéri vagy beltéri helyiségbe .

Ember felismerés- ÚJ FUNKCIÓ! A kamera képes megkülönböztetni az embert így a mozgásérzékelés nem ad fals riasztást és a mozgáskövetés is pontosabb!

Nagy képfelbontás- FullHD 1920x1080 pixel nagy felbontású 2 Mpixeles kamera.

FIGYELEM - EZ A KAMERA ÉJSZAKA, HA A MOZGÁSÉRZÉKELÉS BE VAN KAPCSOLVA AKKOR MINDEN ESETBEN FELKAPCSOLJA A FEHÉR FÉNYT A KAMERÁN. EZT A FUNKCIÓT CSAK ÚGY LEHET KIKAPCSOLNI HA A MOZGÁSÉRZÉKELÉST IS LEKAPCSOLJA! 

DC hosszabbító kábellel nem csatlakoztatható!

TÖBB KAMERA EGYIDEJŰ HASZNÁLATA - Rakjon fel több kamerát házára, mindegyiket láthatja egy applikáción belül akár egyszerre osztott képes nézetben. Nézze meg a videót erről, lejjebb!

MAGYAR NYELVŰ TELEFONOS APPLIKÁCIÓVAL- A kamera a magyar nyelvű Tuya applikációt használja, azonban  tartalmaz angol részeket is!

 

Részletesebb leírásért görgessen lejjebb.

Cikkszám: ecam d5
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
64 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 64 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
11.490Ft 8.990Ft
32 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 32 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
5.990Ft 5.490Ft
128 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 128 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
15.990Ft 13.990Ft
Konzol Konzol
2.000Ft
Szünetmentes táp kamerához 2 órás Szünetmentes táp kamerához 2 órás
6.490Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-08-07

Leírás

Megfigyelés bárhol, kültéren vagy beltérben

 

 

Ez a kamera önállóan működni képes, tehát nem kell hozzá külön vezérlő egység. Víz és időjárás álló (IP66), így felszerelheti háza, üzlete, raktára stb. falára, de természetesen beltéren is ugyanúgy használhatja.. WIFI-n vagy vezetéken keresztül tud csatlakozni az internetre, így bárhonnan élő képet tud küldeni a telefonjára. A telefonos applikáció segítségével lementhet videókat. A beüzemeléséhez mindössze áramra van szükség.

Motoros forgatás Magyar nyelvű telefonos applikáció TUYA

A telefonjára telepítenie kell egy applikációt amelynek a neve TUYA.(ingyenes és magyar nyelvű) amivel rá tud csatlakozni a kamerára az interneten keresztül.  Az applikáció bármennyi kamerát tud kezelni. Ez az applikáció kamerák mellett egyéb okos eszközöket pl. wifi-s konnektorokat, WIFI-s lámpákat is tud vezérelni. A kamerák akár egymástól távol is lehetnek földrajzilag, nem kell hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozzanak. Az applikáció segítségével élő képet kaphat a kameráról, forgathatja 355 fokban jobbra, balra és 90 fokban fel-le.  A kamera képes a mozgás követésére. Ha a látóterében pl. egy mozgó személyt észlel akkor utánafordul ha kimegy a képből.

Több kamera egyidejű használata

Használhat csak 1 db kamerát vagy akár többet is. Az applikáció akár 64 kamerát is tud kezelni. Ezek lehetnek akár egymástól távol is különböző wifi hálózatokra csatlakozva. Kül és beltéri kamerák is lehetnek vegyesen, a lényeg, hogy mindegyik a Tuya applikációt használja. Osztott képes nézetben egyszerre láthatja 4 vagy 9 vagy 16 kamera élő képét!

Ember felismerő funkció

A egy nagyon hasznos új funkcióval rendelkezik.  Már képes megkülönböztetni az embert, így a mozgásérzékelés nem ad téves riasztást és a mozgáskövetés is pontosabb! A legtöbb kamera nem rendelkezik ezzel a funkcióval, így beriasztanak egy mozgó faágra vagy minden bogárra ami elrepül a kamera előtt. Ez rengeteg fals riasztást és felesleges felvételt eredményez. Mivel ez a kamera csak akkor jelez vagy indítja el a felvételt ha embert érzékel, így a téves riasztások és felvételek aránya 99%-al kevesebb!

 

A kamera micro sd kártya nélkül is működik de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára.

Ossza meg a kamerát családtagjaival, munkatársaival

A kamera képét megoszthatja másokkal, így ők is képesek lesznek élő képet kapni a kameráról és figyelmeztetéseket mozgás vagy hang érzékelésekor. Ehhez csak le kell tölteniük az applikációt a telefonjukra,

Kitűnő Super HD felvétel éjjel és nappal 

2 Megapixeles kamera amely 1920x 1080 pixel felbontású felvételt készít. Éjszaka a beépített INFRA LED-ek segítségével teljes sötétben is tud felvételt készíteni. Az Infra LED-ek kb. 20m-ig képesek elvilágítani. Nem csak Infra LED-ek hanem fehér LED-ek vannak rajta amelyek kb. 10-15 m-re világítanak, és segítségükkel éjjel is szines képet kaphat. A fehér LED-ek mozgásra felkapcsolódnak éjszaka és ez a funkció ezen a kamerán nem kikapcsolható!

Hogyan működik?

A kamerát csatlakoztassa a töltőjéhez, ezután a telefonos applikáció segítségével megadhatja a helyi WIFI adatait. Ha nincs WIFI akkor kábellel is lehet csatlakoztatni az internethez. Ezután nincs más dolga mint a kamerához tartozó telefonos applikációban  beállítani a kamera beállításokat, és bármikor bárhonnan lekérni az élő képet. A beüzemelés mindössze néhány perc.

Mozgás és hang érzékelés éjjel nappal

A kamerát beállíthatja, hogy hogyan rögzítsen. Lehet folyamatos rögzítés vagy mozgásérzékelés. Ebben az esetben mozgás esetén elkezdi a felvételt, ha van benne micro sd kártya. Illetve az is beállítható hogy küldjön-e mozgás esetén jelzést a telefonjára.

Éjszakai felvétel nem csak infra LED-el

Ez a kamera azért egyedülálló mert nagy teljesítményű fehér LEDek is találhatók rajta. Két előnyös tulajdonsága is van ezáltal. Az egyik, hogy beállíthatja úgy, hogy automatikusan bekapcsoljon mozgás esetén, így elriaszthat egy rossz szándékú behatolót, vagy akár egy állatot is. A másik előny, hogy nem csak fekete-fehér éjszakai infra felvétele lesz a behatolóról, hanem színes nappali minőségű felvétel is.

Két irányú hang átvitel

A kamera mikrofonnal is rendelkezik, így a kép mellett hangot is rögzít. Arra is van lehetőség, hogy amit ön mond a telefonos applikáció segítségével azt a kamera hangszóróján megszólaljon.

Mi van a dobozban?

1 db E-cam D5 kamera 2Mpixeles

1 db 220V-os USB-s hálózati adapter

Csavarok a felszereléshez

Magyar nyelvű használati utasítás (letölthető)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!