Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Youtube videók

Szakértő telefonszám

Nem tud dönteni? Vagy segítség kell a nálunk vásárolt kamera beüzemeléséhez, vagy beállításához?

Hívja szakértőnket aki segít a választásban, vagy akár a beüzemelésben ha elakadt.

                                 06708814116

 

 

Telefonon is rendelhet

 

Telefonon is leadhatja rendelését :   06 70 674 98 89

 

Magyar nyelvű 4 Mpixeles, (2.4/5Ghz Wifis) Motoros Ember felismerős Kültéri megfigyelő kamera E-cam cs665q

Ár:
26.490Ft
23.900Ft (18.819Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 2.590Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.
Szállítási díj: 1.650Ft

Motoros Kültéri WIFI-s kamera-Ez a kamera alkalmas arra, hogy éjjel, nappal felvételeket készítsen, motoros, így a telefonos applikáció segítségével elforgathatja.Bárhonnan élőképet kaphat a kameráról az interneten kersztül, felteheti bejárati ajtó fölé, folyosóra vagy bármilyen kültéri vagy beltéri helyiségbe .

Ember felismerés- A kamera képes megkülönböztetni az embert így a mozgásérzékelés nem ad fals riasztást és a mozgáskövetés is pontosabb!

Nagy képfelbontás- SuperHD 2560 x 1440 pixel nagy felbontású 4 Mpixeles kamera.

Magyar nyelvű telefonos applikáció - A kamera az O-KAM nevű Magyar nyelvű applikációt használja amelyet weboldalunkról le tud tölteni.

Függőleges vagy vízszintes falra is feltehető

TÖBB KAMERA EGYIDEJŰ HASZNÁLATA - Rakjon fel több kamerát házára, mindegyiket láthatja egy applikáción belül akár egyszerre osztott képes nézetben. Nézze meg a videót erről, lejjebb!

SZÁMÍTÓGÉPRŐL IS LÁTHATJA AZ ÖSSZES KAMERÁJÁT- Ingyenes Windows-os szoftvert biztosítunk amellyel bárhonnan számítógépen is látja a kamerákat.

A 220V-os adapter 1,5m kábellel rendelkezik, ezért javasoljuk a hosszabbító kábel rendelését, mely elérhető 3,5,10 és 20m-es hosszúságban. (A kamera és az adapter közötti részt hosszabbítja). Rendeléskor csak pipálja ki a tartozékoknál ha szeretne.

KIPRÓBÁLHATJA MIELŐTT MEGVESZI! - Töltse le telefonjára a Google play áruházból vagy ha Iphone készüléke van akkor az app store-ból az O-kam-pro alkalmazást. Telepítse és lépjen be az alábbi adatokkal: Felhasználói név: Demo000 Jelszó: Demo0123

Ha belépett több kamerát fog látni, a Cs662-t és a Cs665q-t vagy más típusokat is, válassza ki amelyiket szeretné és az élőképet fogja látni illetve forgatni tudja a kamerát. A beállításokat biztonsági okokból nem fogja látni. Előfordulhat hogy más is éppen nézi a kamerát ezért nem arra fordul amerre Ön szeretné, ilyen esetben nézzen vissza később!

HELYSZÍNI FELSZERELÉS - Ha szeretné hogy egy partnerünk a helyszínen felszerelje a kamerát, vagy kamerákat amit tőlünk rendelt és elvégezze a szükséges villanyszerelési munkákat, akkor kérem kattintson a Telefonszám megdása szövegre és adja meg a telefonszámát, hogy a partnerünk felkereshesse: Telefonszám megadása

 

Termék videóért és részletesebb leírásért görgessen lejjebb.

Cikkszám: cs665q-másolata-1
Menny.:db

Leírás

Megfigyelés bárhol, kültéren vagy beltérben

Ez a kamera önállóan működni képes, tehát nem kell hozzá külön vezérlő egység. Víz és időjárás álló (IP66), így felszerelheti háza, üzlete, raktára stb. falára, de természetesen beltéren is ugyanúgy használhatja.. WIFI-n vagy vezetéken keresztül tud csatlakozni az internetre, így bárhonnan élő képet tud küldeni a telefonjára. A telefonos applikáció segítségével lementhet videókat. A beüzemeléséhez mindössze áramra van szükség.

2,4 vagy 5Ghz-es wifi hálózati csatlakozás

A jelenleg piacon levő WIFI-s kamerák 95%-a csak a 2,4 Ghz-es régebbi rendszerű WIFI hálózatokhoz tud csatlakozni. Sok helyen a szolgáltatók már olyan WIFI hálózatokat telepítenek amelyek tudják az újabb 5 GHz-es technológiát vagy mindkettőt. Ez a kamera mindegyik hálózatra fel tud csatlakozni!

Motoros forgatás Ingyenes telefonos és számítógépes szoftver

A telefonjára telepítenie kell egy applikációt amelynek a neve O-Kam.(ingyenes ) amivel rá tud  csatlakozni a kamerára az interneten keresztül.  Az applikáció bármennyi kamerát tud kezelni. A kamerák akár egymástól távol is lehetnek földrajzilag, nem kell hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozzanak. Az applikáció segítségével élő képet kaphat a kameráról, forgathatja 355 fokban jobbra, balra és 90 fokban fel-le.  A kamera képes a mozgás követésére. Ha a látóterében pl. egy mozgó személyt észlel akkor utánafordul ha kimegy a képből.

e-CAM CS665Q használati utasítást letöltheti innen: Letöltés 

Az iPhone-os applikáció amit a kamerához használni kell letölthető az app store-ból magyar nyelven, a neve O-KAM. Az androidos verziót  innen töltse le: https://image-as0.eye4.cn/O-KAM_Google_2.1.22.apk  Ez magyar nyelvű, a Google Playben levő nem az.

A telefonján engedélyeznie kell a fájl telepítésekor, hogy nem biztonságos forrásból származó applikációt telepít. Ez az Androidos telefonok általános figyelmeztetése minden olyan esetben ha nem a Google Playből töltenek le applikációt. Ez az applikáció teljesen biztonságos.

PC szoftver ( Windows) letöltése CS665Q kamerához. Tömörített fájl, letöltés után ki kell csomagolni: Letöltés

Több kamera egyidejű használata

Használhat csak 1 db kamerát vagy akár többet is. Az applikáció akár 64 kamerát is tud kezelni. Ezek lehetnek akár egymástól távol is különböző wifi hálózatokra csatlakozva. Kül és beltéri kamerák is lehetnek vegyesen, a lényeg, hogy mindegyik az O-KAM applikációt használja. Osztott képes nézetben egyszerre láthatja 4 vagy 9 vagy 16 kamera élő képét!

Ember felismerő funkció

A egy nagyon hasznos új funkcióval rendelkezik.  Már képes megkülönböztetni az embert, így a mozgásérzékelés nem ad téves riasztást és a mozgáskövetés is pontosabb! A legtöbb kamera nem rendelkezik ezzel a funkcióval, így beriasztanak egy mozgó faágra vagy minden bogárra ami elrepül a kamera előtt. Ez rengeteg fals riasztást és felesleges felvételt eredményez. Mivel ez a kamera csak akkor jelez vagy indítja el a felvételt ha embert érzékel, így a téves riasztások és felvételek aránya 95%-al kevesebb!

 

A kamera micro sd kártya nélkül is működik de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára.

Ossza meg a kamerát családtagjaival, munkatársaival

A kamera képét megoszthatja másokkal, így ők is képesek lesznek élő képet kapni a kameráról és figyelmeztetéseket mozgás vagy hang érzékelésekor. Ehhez csak le kell tölteniük az applikációt a telefonjukra,

Kitűnő Super HD felvétel éjjel és nappal 

4Mpixeles kamera amely 2560 x 1440 pixel felbontású felvételt készít. Éjszaka a beépített INFRA LED-ek segítségével teljes sötétben is tud felvételt készíteni. Az Infra LED-ek kb. 20m-ig képesek elvilágítani. Nem csak Infra LED-ek hanem fehér LED-ek vannak rajta amelyek kb. 15-20 m-re világítanak, és segítségükkel éjjel is szines képet kaphat. A fehér LED-ek mozgásra felkapcsolódnak ha úgy állítja be.

Hogyan működik?

A kamerát csatlakoztassa a töltőjéhez, ezután a telefonos applikáció segítségével megadhatja a helyi WIFI adatait. Ha nincs WIFI akkor kábellel is lehet csatlakoztatni az internethez. Ezután nincs más dolga mint a kamerához tartozó telefonos applikációban  beállítani a kamera beállításokat, és bármikor bárhonnan lekérni az élő képet. A beüzemelés mindössze néhány perc.

Mozgás és hang érzékelés éjjel nappal

A kamerát beállíthatja, hogy hogyan rögzítsen. Lehet folyamatos rögzítés vagy mozgásérzékelés. Ebben az esetben mozgás esetén elkezdi a felvételt, ha van benne micro sd kártya. Illetve az is beállítható hogy küldjön-e mozgás esetén jelzést a telefonjára.

Éjszakai felvétel nem csak infra LED-el

Ez a kamera azért egyedülálló mert nagy teljesítményű fehér LED-ek is találhatók rajta. Két előnyös tulajdonsága is van ezáltal. Az egyik, hogy beállíthatja úgy, hogy automatikusan bekapcsoljon mozgás esetén, így elriaszthat egy rossz szándékú behatolót, vagy akár egy állatot is. A másik előny, hogy nem csak fekete-fehér éjszakai infra felvétele lesz a behatolóról, hanem színes nappali minőségű felvétel is.

Két irányú hang átvitel vagy riasztó hang

A kamera mikrofonnal is rendelkezik, így a kép mellett hangot is rögzít. Arra is van lehetőség, hogy amit ön mond a telefonos applikáció segítségével azt a kamera hangszóróján megszólaljon. Vagy akár azt is beállíthatja, hogy mozgás észlelése esetén szirénázzon vagy bármilyen előre beállított hangot adjon.

Mi van a dobozban?

1 db E-cam CS665Q kamera 4Mpixeles

1 db 220V-os hálózati adapter

Csavarok a felszereléshez

Magyar nyelvű használati utasítás (letölthető)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!