Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Youtube videók

Szakértő telefonszám

Nem tud dönteni? Vagy segítség kell a nálunk vásárolt kamera beüzemeléséhez, vagy beállításához?

Hívja szakértőnket aki segít a választásban, vagy akár a beüzemelésben ha elakadt.

                                 06708814116

 

 

Telefonon is rendelhet

 

Telefonon is leadhatja rendelését :   06 70 674 98 89

 

Magyar nyelvű 18x optikai zoomos Motoros Kültéri WIFI-s megfigyelő kamera Vstarcam CS66q-X18

Ár:
64.900Ft (51.102Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. június 21.
Szállítási díj: Ingyenes

Motoros Kültéri WIFI-s kamera - Ez a kamera alkalmas arra, hogy éjjel, nappal felvételeket készítsen, motoros, így a telefonos applikáció segítségével elforgathatja. Bárhonnan élőképet kaphat a kameráról az interneten keresztül, nagy területek megfigyelésére is alkalmas!

18x Optikai zoom - A hatalmas automata optikai zoom lehetővé teszi hogy ráközelítsen bármire anélkül hogy a képminőség romlana. Akár 50-60m távolságban is felismerhető egy arc. A kamera automatikusan is ráközelít az emberre ha észleli.

Micro SD kártyára menti a felvételt - A kamerába kell elhelyezni a kártyát ami max. 256 Gb-os lehet. 

Emberfelismerés-  A kamera felismeri az emberi alakot. Így nem jelez minden mozgásra

Super HD felbontás- 2688x1520 pixel nagy felbontású 4 Mpixeles kamera.

MAGYAR NYELVŰ TELEFONOS APPLIKÁCIÓVAL- A telefonos applikáció amivel használni tudja teljesen magyar nyelvű!

A 220V-os adapter 1,5m kábellel rendelkezik, ezért javasoljuk a hosszabbító kábel rendelését, mely elérhető 3,5,10 és 20m-es hosszúságban. (A kamera és az adapter közötti részt hosszabbítja). Rendeléskor csak pipálja ki a tartozékoknál ha szeretne.

KIPRÓBÁLHATJA MIELŐTT MEGVESZI! - Lehetőség van a kamerát online tesztelni. Ehhez az O-KAM pro applikációt kell telepítenie amit megtalál a Google play áruházban vagy az App storeban. Be kell regisztrálnia az applikációba, ezután ha küld nekünk egy emailt az info@autos-kamera.hu emailcímre akkor megosztunk Önnel egy működő kamerát. Amelyet forgathat és megnézheti az élő képét. 

HELYSZÍNI FELSZERELÉS - Ha szeretné hogy egy partnerünk a helyszínen felszerelje a kamerát, vagy kamerákat amit tőlünk rendelt és elvégezze a szükséges villanyszerelési munkákat, akkor kérem kattintson a Telefonszám megdása szövegre és adja meg a telefonszámát, hogy a partnerünk felkereshesse: Telefonszám megadása

Termék videóért és részletesebb leírásért görgessen lejjebb.

Cikkszám: CS66q-x18
Menny.:db

Leírás

Megfigyelés bárhol, kültéren 

Ez a kamera önállóan működni képes, tehát nem kell hozzá külön vezérlő egység a felvételeket a behelyezett Micro SD kártyára menti de választható felhőbe mentés is (Ez a szolgáltatás külön előfizetéses, a micro SD kártyára mentés természetesen ingyenes). 220 V-os adapterrel működik tehát egy konnektor kell a felszerelés helyén, vagy a külön rendelhető hosszabbító kábeleinkkel tudja csatlakoztatni. Víz és időjárás álló (IP66), így felszerelheti háza, üzlete, raktára stb. falára, de  beltéren is ugyanúgy használhatja.. WIFI-n vagy vezetéken keresztül tud csatlakozni az internetre, így bárhonnan élő képet tud küldeni a telefonjára. A telefonos applikáció segítségével lementhet videókat. A beüzemeléséhez mindössze áramra van szükség.

Mozgás érzékelés akár 40-50 méterről

A kamera kb. 12m-ről érzékeli a mozgást, azonban ha rázoomolunk egy távolabbi tárgyra akkor a mozgásérzékelés távolsága is kitolódik a zoommal együtt, így akár 40-50m-re levő embert is tud észlelni.

2,4 és 5 Ghz WIFI-s vagy kábeles csatlakozás

A kamera 2,4 GHz-es vagy 5Ghz-es wifi hálózatokra tud csatlakozni vagy kábellel is csatlakoztatható a routerhez.

Motoros forgatás minden irányba automata 18x optikai zoom

A telefonjára telepítenie kell egy applikációt (ingyenes) amivel rá tud csatlakozni a kamerára az interneten keresztül.  Az applikáció  bármennyi kamerát tud kezelni. A kamerák akár egymástól távol is lehetnek földrajzilag, nem kell hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozzanak. Az applikáció segítségével élő képet kaphat a kameráról, forgathatja 355 fokban jobbra, ballra és 90 fokban fel-le. 1db pozíciót előre beállíthat, ami azt jelenti hogy ezekre a pozíciókra a kamera automatikusan rááll egy gombnyomása vagy időzítésre. A kamera 18-szoros optikai zoomal van felszerelve aminek a segítségével ráközelíthet tárgyakra, emberekre, így akár távolabb levő emberekről is készíthet felvételt úgy, hogy felismerhető legyen például egy arc. 

Ember felismerés és követés

A kamera képes felismerni az embert így nem küld riasztást minden mozgásról, például egy lepkéről stb. Nem csak felismeri hanem képes követni a mozgást és automatikusan ráközelít az emberi alakra.

Ingyenes telefonos és számítógépes szoftver

A telefonjára telepítenie kell egy applikációt amelynek a neve O-Kam pro.(ingyenes ) amivel rá tud   csatlakozni a kamerára az interneten keresztül.  Az applikáció bármennyi kamerát tud kezelni. A kamerák akár egymástól távol is lehetnek földrajzilag, nem kell hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozzanak. Az applikáció segítségével élő képet kaphat a kameráról, forgathatja 355 fokban jobbra, balra és 90 fokban fel-le.  

Önállóan működni képes, nem kell vezérlő egység

A kamera a felvett anyagot Micro SD kártyára menti. Maximum. 256 gb-os kártyát tud kezelni amire körülbelül 600 órányi felvétel fér. Ha a kártya megtelik akkor a legrégebbi video fájlt törli és oda veszi fel az újat.

A kamera micro sd kártya nélkül is működik de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára.

Ossza meg a kamerát családtagjaival, munkatársaival

A kamera képét megoszthatja másokkal, így ők is képesek lesznek élő képet kapni a kameráról és figyelmeztetéseket mozgás vagy hang érzékelésekor. Ehhez csak le kell tölteniük az applikációt a telefonjukra, Egy QR kódot kell elküldenie annak akivel szeretné megosztani a kamera hozzáférést.

Kitűnő FULL HD felvétel éjjel és nappal 

2688 x 1520p @25fps felbontású felvételt készít. Éjszaka a beépített INFRA LED-ek segítségével teljes sötétben is tud felvételt készíteni. Az Infra LED-ek 50m-ig képesek elvilágítani. 

Hogyan működik?

A kamerát csatlakoztassa a töltőjéhez, ezután a telefonos applikáció segítségével megadhatja a helyi WIFI adatait. Ha nincs WIFI akkor kábellel is lehet csatlakoztatni az internethez. Ezután nincs más dolga mint a kamerához tartozó telefonos applikációban  beállítani a kamera beállításokat, és bármikor bárhonnan lekérni az élő képet.

Mozgás és hang érzékelés éjjel nappal

A kamerát beállíthatja, hogy hogyan rö

gzítsen. Lehet folyamatos rögzítés vagy mozgásérzékelés. Ebben az esetben mozgás esetén elkezdi a felvételt, ha van benne micro sd kártya. Illetve az is beállítható hogy küldjön-e mozgás esetén jelzést a telefonjára.

Két irányú hang átvitel

A kamera mikrofonnal is rendelkezik, így a kép mellett hangot is rögzít. Arra is van lehetőség, hogy amit ön mond a telefonos applikáció segítségével azt a kamera hangszóróján megszólaljon. 
 

Mi van a dobozban?

1 db e-cam cs66-x18 kamera

1 db 220V-os töltő

1 db fali konzol

Csavarok a felszereléshez

Magyar nyelvű használati utasítás (letölthető)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!