Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
e-CAM RL-113 Akkus WIFI-s megfigyelő kamera

e-CAM RL-113 Akkus WIFI-s megfigyelő kamera

Ár:
27.900 Ft (21.969 Ft + ÁFA)
Várható szállítás: 2019. október 18.
Szállítási díj: 950 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Ez a WIFI-s megfigyelő kamera alkalmas arra, hogy éjjel, nappal felvételeket készítsen, mozgás vagy hang esetén riassza Önt a telefonján. 100% vezeték mentes, mivel beépített 4300 mAh-ás akku van beépítve. Bárhonnan élőképet kaphat a kameráról, felteheti bejárati ajtó fölé, folyosóra vagy bármilyen beltéri helyiségbe . FULL HD 1980x1080 pixel felbontású élőképet továbbít. 

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
16 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 16 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
4.900 Ft
32 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 32 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
5.990 Ft
64 gb-os Kingston micro SD kártya (class10) 64 gb-os Kingston micro SD kártya (class10)
11.490 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Megfigyelés ott is ahol nincs áram!

Ez a kamera beltéri használatra lett tervezve. Csak WIFI-n  keresztül tud csatlakozni az internetre, így bárhonnan élő képet tud küldeni a telefonjára. A telefonos applikáció segítségével lementhet videókat, értesítést kaphat mozgás vagy hang esetén.

A kamera a felvett anyagot Micro SD kártyára menti. Maximum. 64 gb-os kártyát tud kezelni amire körülbelül 130-150 órányi felvétel fér. Ha a kártya megtelik akkor a legrégebbi video fájlt törli és oda veszi fel az újat.

A kamera micro sd kártya nélkül is működik de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára.

100% vezeték mentes elhelyezés

A kamera nagy méretű 4300mAh-ás akkuval rendelkezik, ami hosszú felvételi és készenléti időt tesz lehetővé. Akár több hónap készenléti időt tesz lehetővé, ami azt jelenti, hogy hónapokig képes készenlétben maradni. Ebben az időszakban ön bármikor élőképet kaphat a telefonjára és figyelmeztetést mozgás esetén. Olyan helyeken is használhatja ahol nincs áram vételi lehetőség. Mérsékelten vízálló így a mellékelt fali konzollal felteheti kültérre is olyan helyre ahol nem éri közvetlenül eső, teraszra, részben fedett helyekre.

 

 HD felvétel éjjel és nappal 

1280x720 pixel felbontású felvételt készít, viszont élő képet 1920x1080 pixeles felbontásban is tud továbbítani.  Éjszaka a beépített INFRA LED-ek segítségével teljes sötétben is tud felvételt készíteni.

Közvetlen csatlakozás akár WIFI nélkül

Ez a kamera képes arra hogy külső WIFI jel igénybevétele nélkül a saját maga által sugárzott WIFI jel segítségével csatlakozzon közvetlenül a telefonjára. Ebben az esetben a telefonjának hatótávon belül kell lennie. A hatótáv kb 20-25m szabadban. Épületben tesztelve egy 4 emeletes téglaépületben a lakásban hagyott kamera jelét másfél emelettel lejjebb a lépcsőházban még lehetett fogni.

Hogyan működik?

A kamerát csatlakoztassa a töltőjéhez, ezután a telefonos applikáció segítségével megadhatja a helyi WIFI adatait. Ha nincs WIFI akkor kábellel is lehet csatlakoztatni az internethez. Ezután nincs más dolga mint a kamerához tartozó telefonos applikációban  beállítani a kamera beállításokat, és bármikor bárhonnan lekérni az élő képet és a motoros forgatás segítségével körbe és fel le forgathatja a kamerát.

Mozgás  érzékelés éjjel, nappal

A kamerát beállíthatja, hogy mikor rögzítsen. Ez lehet egy megadott időintervallum például minden nap 12-16 óráig, vagy akár folyamatosan. Maximum 2 időszakot állíthat be egy napon belül, azaz például vegyen 8-10 óráig aztán 12-14 óráig. De beállíthatja úgy is hogy csak akkor rögzítsen ha mozgást vagy hangot érzékel. Ebben az esetben mozgás esetén elkezdi a felvételt, ha van benne micro sd kártya. Illetve az is beállítható hogy küldjön-e mozgás esetén jelzést a telefonjára.

Két irányú hang átvitel

A kamera mikrofonnal is rendelkezik, így a kép mellett hangot is rögzít. Arra is van lehetőség, hogy amit ön mond a telefonos applikáció segítségével azt a kamera hangszóróján megszólaljon. Ha például otthon hagyta a kutyát és az élő képen azt látja, hogy éppen szétszed egy bútort akkor rá tud szólni a távolból.

Plafonra és falra is szerelhető

Nem csak egy bútorra teheti a kamerát, hanem a mellékelt konzollal falra és plafonra is rögzíthető a mellékelt konzol segítségével.

Mi van a dobozban?

1 db e-CAM RL113 akkumulátoros kamera

1 db USB-s töltő

1 db USB kábel

1 db fali konzol

Csavarok a felszereléshez

Magyar nyelvű használati utasítás (letölthető)