Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan tudja tesztelni a kamerákat

Ahhoz, hogy ki tudja próbálni a kamerákat, szüksége lesz Androidos vagy Ios rendszerű (Iphone) telefonra és internet elérésre a telefonján (WIFI vagy hálózati adatkapcsolat az mindegy). A telefonjára telepített applikáció segítségével élő képet lát a kameráról, ha a kamera motoros akkor körbe is tudja forgatni. A kamerákat max.10 percre osszuk meg Önnel, ennyi ideig kap hozzáférést hozzájuk. Az alábbiakban leírjuk lépésről lépésre, hogy mit kell tennie.

Telepítse az applikációt

Töltse le a Google Play áruházból Onlcam vagy a Hopeway nevű alkalmazást, vagy az App Store-ból (Iphone esetén) az Onlcam alkalmazást. Az androidos verzió magyar nyelvű. A letöltés után regisztrálnia kell, vagy ha a telefonján be van jelentkezve a facebook fiókjába, akkor azzal is be tud lépni. A Facebookos belépéshez a belépési képernyőn alul nyomja meg a Facebook ikont. 

Ha a regisztríciót válassza, akkor a folyamat a következő: Kattintson a Regisztráció (Register) feliratra a kezdőképernyő jobb oldalán. A következő képrenyőn írja be az email címét, majd kattintson a kék Küldés (SEND) gomra. Ekkor email-ben kapni fog egy 6 számjegyű kódot. Azt írja be az email cím alatti mezőbe (Please enter 6- digit verific) Majd írjon be egy ön által kitalált legalább 8 karakterből álló jelszót a következő mezőbe, majd ismételje meg ugyanezt a jelszót az utolsó mezőben. Ha kész kattintson a Regisztrál (SIGN UP) gombra legalul. A regisztráció kész, automatikusan be fog jelentkezni az alkalmazásba.

A regisztráció folyamatát az alábbi videón is láthatja. Ez a videó egy régebbi applikációhoz készült, de maga a regisztráció folyamata ugyanaz.

Kamera megosztása

Ha bejelentkezett az applikációba, akkor a jobb alsó sarokban levő Profil ikonra kell kattintania. A következő ablakban felül a neve alatt lesz a felhasználói azonosító, (ID) ami egy 7 jegyű szám. Ezt a számot írja le és küldje el az info@autos-kamera.hu email címre. A tárgy mezőbe írja, hogy Kamera megosztás kérés. Az emailben írja meg, hogy melyik kamerát akarja tesztelni. Jelenleg a Siepem s6866f WBR Fix kültéri kamerát és a Siepem S6930-as motoros kültéri kamerát lehet tesztelni. Akár mindkettőt is lehet egszerre! Megírhatja azt is hogy melyik időpont a legalkalmasabb Önnek a tesztre, pl. 12-15 óra között, vagy pl. bármikor. Nem tudjuk garantálni, hogy akkor tudjuk megosztani de igyekszünk figyelembe venni a kérést.

Amikor megosztjuk a kamerát Önnel akkor az applikáció küld egy értesítést, de emailben is értesítjük a megosztásról. Ekkor ha belép az alkalmazásba akkor látni fogja a kamera álló képét. Ha rákattint a képre, akkor az élő képet látja Figyelem az élőkép alacsony felbontású, a kép alatti SD feliratra kattintva tudja átváltani HD (magas) felbontásra. A Teljes feliratra kattintva tudja teljes képenyőre tenni a képet. A motoros kameráknál megjelenik egy kör nyilakkal, amivel irányítani tudja a kamerát.

Amennyiben kérdése van hívjon minket a 0620 9648664-es telefonszámon vagy használja a jobb alsó sarokban a chat ablakot.