Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Hogyan tudja tesztelni a kamerákat

Ahhoz, hogy ki tudja próbálni a kamerákat, szüksége lesz Androidos vagy Ios rendszerű (Iphone) telefonra és internet elérésre a telefonján (WIFI vagy hálózati adatkapcsolat az mindegy). A telefonjára telepített applikáció segítségével élő képet lát a kameráról, ha a kamera motoros akkor körbe is tudja forgatni. A kamerákat max.10 percre osszuk meg Önnel, ennyi ideig kap hozzáférést hozzájuk. Az alábbiakban leírjuk lépésről lépésre, hogy mit kell tennie.

Telepítse az applikációt

Töltse le a Google Play áruházból a vagy az App Store-ból (Iphone esetén) a Tuya smart nevű alkalmazást. Az applikáció magyar nyelvű. A letöltés után regisztrálnia kell, vagy ha a telefonján be van jelentkezve a facebook fiókjába, akkor azzal is be tud lépni. 

A regisztráció folyamata a következő: Kattintson az Új fiók létrehozása feliratra a kezdőképernyőn. A következő képernyőn írja be az email címét, majd kattintson a Kérjen ellenőrző gombot gombra (előtte pipálja ki az Adatvédelmi irányelvek előtti négyzetet. Ekkor email-ben kapni fog egy 6 számjegyű kódot. Azt írja be a következő oldalon a megfelelő mezőbe. Majd írjon be egy ön által kitalált  jelszót a következő mezőbe.  A regisztráció kész, automatikusan be fog jelentkezni az alkalmazásba.

Kamera megosztása

Ha bejelentkezett az applikációba, akkor küldjön egy email-t, írja meg hogy kéri a kamera megosztását. Megírhatja azt is hogy melyik időpont a legalkalmasabb Önnek a tesztre, pl. 12-15 óra között, vagy pl. bármikor. Nem tudjuk garantálni, hogy akkor tudjuk megosztani de igyekszünk figyelembe venni a kérést. Fog kapni egy e-mailt tőlünk amiben lesz egy link. Erre a linkre kell kattintania azzal a telefonnal amelyre feltelepítette az alkalmazást. A megjelenő oldalon kattintson a narancssárga gombra, ezzel a megosztás kész. Nyissa meg a Tuya alkalmazást és látni fogja a kamerát.

Amennyiben kérdése van hívjon minket a 0620 9648664-es telefonszámon vagy használja a jobb alsó sarokban a chat ablakot.