Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szakértő telefonszám

Nem tud dönteni? Vagy segítség kell a nálunk vásárolt kamera beüzemeléséhez, vagy beállításához?

Hívja szakértőnket aki segít a választásban, vagy akár a beüzemelésben ha elakadt.

                                 06708814116

 

 

Telefonon is rendelhet

 

Telefonon is leadhatja rendelését :   06 70 674 98 89

 

Magyar nyelvű , 4Mpixeles WIFI-s Kültéri Megfigyelő kamera E-cam cs58q-UV

Ár:
20.900Ft
12.900Ft (10.157Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 8.000Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. június 17.
Szállítási díj: 1.650Ft

FIGYELEM EZ A TÍPUS LEÉRTÉKELT.

A leértékelés oka: Ez a típus nem használ infra LED-eket az éjszakai felvételhez, éjszakai is szines felvételt csinál mert extrán fényérzékeny, viszont sajnos ebből adódóan a mozgó személy éjszaka nagyon elmosódik gyakorlatilag nem lehet felismerni! Nappal nincs ilyen probléma. Alább talál képet ahol látja az éjszakai felvételt. KÉRJÜK ENNEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL RENDELJE MEG A KAMERÁT!

Kültéri WIFI-s kamera- Ez a kamera alkalmas arra, hogy éjjel, nappal felvételeket készítsen, élőképet továbbítson a telefonjára a telefonos applikáció segítségével. Teljesen időjárás álló, így felteheti bejárati ajtó fölé, folyosóra vagy bármilyen kültéri vagy beltéri helyiségbe .

Black Light éjszakai felvétel - Éjszaka is színes felvételt biztosít anélkül hogy fehér LED-eket kapcsolna fel. LÁSD a fenti figyelmeztetést az éjszakai felvétellel kapcsolatban.

Ember felismerés- A kamera képes megkülönböztetni az embert így a mozgásérzékelés nem ad fals riasztást akkor értesíti ha valóban embert lát!

Nagy képfelbontás- SuperHD 2688×1520 pixel nagy felbontású 4 Mpixeles kamera.

Magyar nyelvű telefonos applikáció - A kamera az O-KAM pro nevű Magyar nyelvű applikációt használja amelyet weboldalunkról le tud tölteni.

Függőleges vagy vízszintes falra is feltehető

TÖBB KAMERA EGYIDEJŰ HASZNÁLATA - Rakjon fel több kamerát házára, mindegyiket láthatja egy applikáción belül akár egyszerre osztott képes nézetben. Nézze meg a videót erről, lejjebb!

SZÁMÍTÓGÉPRŐL IS LÁTHATJA AZ ÖSSZES KAMERÁJÁT- Ingyenes Windows-os szoftvert biztosítunk amellyel bárhonnan számítógépen is látja a kamerákat.

A 220V-os adapter 60cm kábellel rendelkezik, ezért javasoljuk a hosszabbító kábel rendelését, mely elérhető 3,5,10 és 20m-es hosszúságban. (A kamera és az adapter közötti részt hosszabbítja). Rendeléskor csak pipálja ki a tartozékoknál ha szeretne

Részletesebb leírásért görgessen lejjebb.

Cikkszám: cs58q-uv
Menny.:db

Leírás

Megfigyelés bárhol, kültéren vagy beltérben

Ez a kamera önállóan működni képes, tehát nem kell hozzá külön vezérlő egység. Víz és időjárás álló (IP66), így felszerelheti háza, üzlete, raktára stb. falára, de természetesen beltéren is ugyanúgy használhatja.. WIFI-n vagy vezetéken keresztül tud csatlakozni az internetre, így bárhonnan élő képet tud küldeni a telefonjára. A telefonos applikáció segítségével lementhet videókat. A beüzemeléséhez mindössze áramra van szükség.

2,4 vagy 5Ghz-es  wifi hálózati csatlakozás

A kamera üzembehelyezéséhez mindössze egy 220V-os konnektorra van szükség és egy WIFI hálózatra. A felvételeket a behelyezett micro SD kártyára menti (nem tartozék, külön kell rendelni) max 256GB-os kártyát kezel. A kamera micro sd kártya nélkül is működik, de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára. RJ45 hálózati csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így akár kábellel is csatlakoztathatja a Routerhez.

Felvételi idők folyamatos felvétel esetén:

32Gb- kb. 50 óra

64Gb- kb. 80-100 óra

128Gb- kb. 160-200 óra

256Gb- Kb. 400 óra

Magyar nyelvű telefonos applikáció és Ingyenes telefonos és számítógépes szoftver

A telefonjára telepítenie kell egy applikációt amelynek a neve O-Kam.(ingyenes ) amivel rá tud  csatlakozni a kamerára az interneten keresztül.  Az applikáció bármennyi kamerát tud kezelni. A kamerák akár egymástól távol is lehetnek földrajzilag, nem kell hogy ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozzanak. Az applikáció segítségével élő képet kaphat a kameráról, visszanézheti a felvételeket vagy elvégezheti a kamera beállításait.

A telefonján engedélyeznie kell a fájl telepítésekor, hogy nem biztonságos forrásból származó applikációt telepít. Ez az Androidos telefonok általános figyelmeztetése minden olyan esetben ha nem a Google Playből töltenek le applikációt. Ez az applikáció teljesen biztonságos.

PC szoftver ( Windows) letöltése CS665Q kamerához. Tömörített fájl, letöltés után ki kell csomagolni: Letöltés

Több kamera egyidejű használata

Használhat csak 1 db kamerát vagy akár többet is. Az applikáció akár 64 kamerát is tud kezelni. Ezek lehetnek akár egymástól távol is különböző wifi hálózatokra csatlakozva. Kül és beltéri kamerák is lehetnek vegyesen, a lényeg, hogy mindegyik az O-KAM applikációt használja. Osztott képes nézetben egyszerre láthatja 4 vagy 9 vagy 16 kamera élő képét!

Ember felismerő funkció

A egy nagyon hasznos új funkcióval rendelkezik.  Már képes megkülönböztetni az embert, így a mozgásérzékelés nem ad téves riasztást! Sok kamera nem rendelkezik ezzel a funkcióval, így beriasztanak egy mozgó faágra vagy minden bogárra ami elrepül a kamera előtt. Ez rengeteg fals riasztást és felesleges felvételt eredményez. Mivel ez a kamera csak akkor jelez vagy indítja el a felvételt ha embert érzékel, így a téves riasztások és felvételek aránya 95%-al kevesebb!

A kamera micro sd kártya nélkül is működik de ebben az esetben csak élő képet tud közvetíteni a telefonjára.

Ossza meg a kamerát családtagjaival, munkatársaival

A kamera képét megoszthatja másokkal, így ők is képesek lesznek élő képet kapni a kameráról és figyelmeztetéseket mozgás vagy hang érzékelésekor. Ehhez csak le kell tölteniük az applikációt a telefonjukra,

Kitűnő Super HD felvétel éjjel és nappal 

4Mpixeles kamera amely 2560 x 1440 pixel felbontású felvételt készít. Éjszaka a beépített INFRA LED-ek segítségével teljes sötétben is tud felvételt készíteni. Az Infra LED-ek kb. 20m-ig képesek elvilágítani. Nem csak Infra LED-ek hanem fehér LED-ek vannak rajta amelyek kb. 15-20 m-re világítanak, és segítségükkel éjjel is szines képet kaphat. A fehér LED-ek mozgásra felkapcsolódnak ha úgy állítja be.

Hogyan működik?

A kamerát csatlakoztassa a töltőjéhez, ezután a telefonos applikáció segítségével megadhatja a helyi WIFI adatait. Ha nincs WIFI akkor kábellel is lehet csatlakoztatni az internethez. Ezután nincs más dolga mint a kamerához tartozó telefonos applikációban  beállítani a kamera beállításokat, és bármikor bárhonnan lekérni az élő képet. A beüzemelés mindössze néhány perc.

Mozgás és hang érzékelés éjjel nappal

A kamerát beállíthatja, hogy hogyan rögzítsen. Lehet folyamatos rögzítés vagy mozgásérzékelés. Ebben az esetben mozgás esetén elkezdi a felvételt, ha van benne micro sd kártya. Illetve az is beállítható hogy küldjön-e mozgás esetén jelzést a telefonjára.

Színes Éjszakai felvétel 

Ez a kamera a Black Light technológiával van ellátva ezáltal teljes sötétben is tud színes képet készíteni akkor is ha a fehér ledek nincsenek felkapcsolva.

Két irányú hang átvitel vagy riasztó hang

A kamera mikrofonnal is rendelkezik, így a kép mellett hangot is rögzít. Arra is van lehetőség, hogy amit ön mond a telefonos applikáció segítségével azt a kamera hangszóróján megszólaljon. Vagy akár azt is beállíthatja, hogy mozgás észlelése esetén szirénázzon vagy bármilyen előre beállított hangot adjon.

Mi van a dobozban?

1 db E-cam CS58QUV kamera 4Mpixeles

1 db 220V-os hálózati adapter

Csavarok a felszereléshez

Magyar nyelvű használati utasítás (letölthető)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!